Ten Dolle Tuinmachines
Morskers Driehuisweg 20
7104 BT Winterswijk Meddo
T: 06 533 188 69

KvK 
BTW

Beregeninginstallatie aanschaffen

Voor deskundig advies en informatie over beregeningsinstallaties en/of hydrofoorinstallaties kunt u terecht bij Ten Dolle Tuinmachines in Winterswijk. Van het adviseren tot de volledige installatie kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u een beregeningsmachine aanschaffen in Winterswijk? Ten Dolle Tuinmachines verkoopt en verhuurt diverse machines voor zowel particulieren als bedrijven. Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus kom gerust eens langs om de collectie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Dompelpompen bestellen bij Ten Dolle Tuinmachines

Wij kunnen u volledig ontzorgen met de installatie van dompelpompen. Voor het verpompen van vervuild water is het mogelijk om een dompelpomp te plaatsen. Ook deze kunnen wij voor u leveren en, naar wens, voor u aansluiten. De dompelpompen van het merk DAB worden geleverd met en zonder vlotter. Daarnaast kunt u ook kiezen voor: vuilwaterpompen of andere toepassingen.

Sproei installatie bestellen in Winterswijk

De beregeningspompen, dompelpompen en hydrofoorinstallaties worden veelal gebruikt voor sproei installaties voor tuinen of kwekerijen. Hiervoor kan uw eigen watervoorziening worden gebruikt. Wij leveren materialen van het merk: DAB.

Hydrofoorinstallatie aanschaffen

Twijfelt u over welke installatie u het beste kunt inzetten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Naast advies kunnen wij de producten voor u leveren en installeren. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor onderhoud? Mocht er onverhoopt iets mankeren aan uw installatie, dan kunt u gerust bij ons langskomen.

Contact met Ten Dolle Tuinmachines

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 06 533 188 69, of u kunt ons contactformulier invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een antwoord. U kunt ook op afspraak langskomen in onze winkel. Ten Dolle Tuinmachines is gevestigd aan de: Morskers Driehuisweg 20, 7104 BT Winterswijk Meddo.